Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marian Vojtko už více jak půl roku chodí s produkční a dcerou Františka Janečka (79) Alicí. A vypadá to na pořádně vážný vztah. V podstatě spolu již žijí, i když není jasné, čí domov nakonec vyhraje.

"Pendlujeme mezi Vinohrady, kde má Alice byt, a mým domem v Uhříněvsi. Ráno jsou šílený zácpy, takže je to trošku napjatý. Já týden raději trávím u mě doma, ale Alice má práci od rána v centru a zrovna hodinku v autě ji moc nebaví trávit," upřesnil Vojtko na otevření nového showroomu s nábytkem.

Marian loni oslavil 40. narozeniny. Svatbu ani děti zatím neplánoval, ale nyní to vypadá nadějně. "Od čtyřicítky se říká, že začíná správný život chlapa. Jsem spokojený," vysvětluje.

"Když jsem slyšel v minulosti slovo miminko nebo svatba, tak jsem na večeři s ženskou řekl pardon, šel jsem na záchod a už se nevrátil. Teď už říkám, že co není, může být a ani se tomu už nebráním," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám