Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluše Bittnerová si minulý týden oblékla na finále soutěže Miss Junior tak trochu menší korzet, do kterého narvala své bujné čtyřky. A ty byly všude jinde, jen ne v korzetu. Výběr outfitu dopadl katastrofálně.

"Oblékal mě stylista, česala mě kadeřnice, líčila mě vizážistka. Protože to dopadlo tak strašně, nebudu říkat jejich jména. Jsem v tom nevinně. Neměla jsem čas nic vybírat, navlíkli to na mě, byla jsem v tu chvíli vůbec ráda, že mám co na sebe. Nedá se nic dělat. Snad příště budou lepší," řekla Super.cz Bittnerová.

"Moje prsa nejdou sundat, protože je korzet malý. Prostě mi narostla, nemůžu je schovávat. Vždyť to je blbost. Když si vezmu upnutý rolák, píšou, že mi praská rolák, v tlustém svetru zase budu vypadat jako krabice a ve výstřihu vždycky budou vidět. Omlouvám se, komu vadí moje prsa. Jsou ale tady a ještě budou," dodala s úsměvem Miluška.

Žádné zmenšení neplánuje. "Zatím jsem si nechala uříznout jen slepé střevo. Možná věkem si budu muset něco nechat poopravit, ale zatím o tom nepřemýšlím. Nesnáším bolest. Na zmenšení prsou fakt nepůjdu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám