Hlavní obsah
Článek

Stříbrná SuperStar Gabriela Gunčíková (30) zkolabovala. Stres a pracovní vytížení udělaly své. Krásná blondýnka má od lékařů nařízený klid a ruší svá vystoupení. „Je na tom psychicky i fyzicky dost špatně. Teprve dneska se vrátila domů a hned jsme museli za doktorem. Ten jí zakázal zpívat, protože sotva mluví. Naprosto přišla o hlas,“ svěřil se Super.cz otec Gunčíkové.

"Je to pravda. Byla jsem nemocná už na finále a byla jsem nadopovaná prášky. Byl to velký nápor a organimus už to prostě nedával. Potřebuju si odpočinnout," řekla Super.cz Gunčíková.

"Po finále začalo šílené mediální kolečko. Pendlovali jsme mezi Bratislavou a Prahou. Bylo toho opravdu strašně moc. Už jsem nezvládala," vysvětluje Gabriela.

Lékaři jí zakázali zpívat. Dostala nařízený klid na lůžku. "Dala jsem si na doporučení lékařů pauzičku. Mám doporučený ze zdravotních důvodů hlasový klid. Vystupovat nebudu minimálně čtrnáct dní," prozradila mladičká zpěvačka.

Během pauzy bude přemýšlet o novém managementu. Nabídek má spousty. "Ke konci týdne by se to mělo začít řešit. Zatím volají na vystoupení hlavně mému tátovi. Určitě bych ale nechtěla, aby mi dál dělal manažera táta. Ani on by to nechtěl. Nechci rodinné vztahy míchat do práce. Věřím, že najdu profesionála, se kterým nám to bude klapat," dodala Gunčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám