Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) ze svobodné vůle vyměnila Prahu za Brno, postavila si dům snů a začala plodit děti. Teď se po čase, kdy ji zaměstnávaly ty nejpříjemnější ženské povinnosti, chce naplno vrátit ke své profesi. Důkazem jsou nové sexy fotky. Na nich je dospělá ženská, která už ví o životě své. A je o rovných dvacet kilo lehčí!

„Není to zadarmo. Kila shazuju pozvolna pod lékařským dohledem a ještě určitě nejsem u konce. Taky jsem začala makat a pravidelně cvičím pilates. Snad poprvé v životě mám sama se sebou trpělivost. Je to řehole,“ povzdechla si zpěvačka, které to na nových fotografiích opravdu sekne.

„Snímky jsme fotily s Lenkou Hatašovou. Budou součástí designu mých webových stránek, které brzy dostanou jiný kabátek,“ slibuje zpěvačka. Ta před nedávnem do světa vypustila reedici svých největších hitů obohacenou o nové verze některých hitovek a jeden zbrusu nový song, který otextoval Honza Budař.

Důsledně myslí interpretka řady hitovek i na nový repertoár. „Představa o mém novém albu, které bych ráda vydala příští rok, už pomalu dostává konkrétní obrysy. Budu ho točit s kolegy na Slovensku,“ prozradila Ilona, které se v poslední době opět nebezpečně plní diář. „V nejbližších dnech mě čeká několik vystoupení, charitativních akcí a taky už začíná plesová sezóna. No a pozvolna se u nás v domečku začínáme připravovat na Vánoce,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám