Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Baletka Zuzana Pokorná je tak hubená, až jsme se toho při posledním setkání lekli. To ale byla na pódiu, kde dělala konkurz do muzikálu Fantom opery, tak jsme se jí nemohli zeptat, jestli třeba kromě toho, že se věnuje intenzivně tanci, netrpí i nějakou poruchou příjmu potravy.

"To určitě ne. Předevčírem jsme byli na zabíjačce, kde jsem se nacpala třemi jitrnicemi, včera jsem večeřela talíř žeber. Je to opravdu jen pohybem. Balet je ten nejnáročnější druh tance," vysvětlila nám, když jsme ji potkali na otevření obchodu s nábytkem, kde byla v rámci programu převlečená do divadelního kostýmu a jen málokdo ji na první pohled poznal.

Zuzana je matkou tří synů, je jim dvacet, čtrnáct a osm, tak nás zajímalo, jak hubla po porodech. "Mám štěstí, šlo to samo, vždycky jsem byla po třech čtyřech měsících na své váze. A to jsem během prvního těhotenství přibrala šestadvacet kilo," svěřila.

A také nám prozradila, že by si s přítelem, o dvanáct let mladším zpěvákem Tomášem Savkou, ráda pořídila ještě jedno dítě. "Oba bychom si to moc přáli. A byla bych ráda, kdyby se mi konečně povedla holčička," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám