Hlavní obsah
Článek

Romana sice oproti ostatním soutěžícím působí jako žena v domácnosti, ale její minulost je opravdu divoká. Statná VyVolená se dokonce netají ani tím, že opakovaně užívala tvrdé drogy.

Soukromí VyVolených je veřejným tajemstvím a ve chvíli, kdy se k nám dostaly záběry z filmu pro dospělé pány, v němž vystupuje mladík nápadně podobný Honzovi, museli všichni soutěžící s pravdou ven. Největší šok ve vile svou otevřeností způsobila Romana, na niž doma čeká dcera.

„Třikrát v životě jsem si vzala perník, jednou kokain, chtěla jsem si to vyzkoušet,“ překvapila při otevřené zpovědi pavlačová drbna, která má za sebou bohaté zkušenosti s ostravským nočním životem. „Na Stodolní ti nabídnou plno drog, když tam člověk paří. Drogy jsou hnus, nikdy to neberte. Viděla jsem, jak skončili lidé kolem mě, kteří drogy brali,“ varuje Romana.

Navzdory zkušenostem s návykovými látkami se přesto považuje za slušnou ženu, protože si vždy dokázala zachovat čest. „Porno jsem nikdy nenatáčela, nikdy jsem se nikde nesvlíkala, nikdy mě nikdo netočil, fakt ne!“ řekla na svou obhajobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám