Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Uma Thurman patří k ženám, na jejichž vzhledu se zub času příliš nepodepsal. Naopak, z hvězdy filmu Kill Bill je i po čtyřicítce kráska v nejlepší formě.

Herečka se stala tváří 15. ročníku kalendáře Campari, který si každoročně na zeď pověsí pouhých 9 999 šťastlivců. Letos o něj bude pravděpodobně velký zájem, protože fotografie Umy Thurman jsou opravdu vydařené. Herečka je na nich stylizovaná do 12 oslav, které probíhají po celém světě. Rok 2014 tak odstartuje oslavou jara v Pekingu a Uma si prožije i slunovrat u Stonehenge či japonský svátek květů Hanami.

„Musím říct, že kalendář je hotové umělecké dílo a perfektně zachycuje pozitivní energii a radost, kterou lidé po celém světě při oslavách všeho druhu zažívají. Fotograf Koto Bolofo odvedl naprosto fantastickou práci a inspiroval mě po celou dobu focení. Oslavy jsou intenzivním prožitkem a já cítím, že lidé po celém světě si je i prostřednictvím tohoto kalendáře dokáží lépe představit,“ řekla Thurman o kalendáři.

S výsledkem je nadmíru spokojen i původem jihoafrický fotograf, který si spolupráci s hollywoodskou hvězdou nemůže vynachválit: „Pro mě osobně je kalendář Campari o čisté radosti, charismatu a vášni a jsem přesvědčený, že se mi tyto vlastnosti podařilo vtisknout také kalendáři pro rok 2014. Práce s Umou byla skvělá a jsem skutečně nadšený, že jsme se potkali právě při takové příležitosti.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám