Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krásné povlečení z kvalitních materiálů za neopakovatelné ceny je skvělým doplňkem do každé ložnice i elegantním a praktickým dárkem pro vaše blízké. Dopřejte si luxus a kvalitu se značkami Bugatti, Zeitgeist nebo Ariatex. Vyberte si z elegantních motivů v nejoblíbenějších barvách pro každou ložnici nyní ve speciální akci na 4home.cz. Akce platí do 21. listopadu 2013 nebo do vyprodání zásob.

Flanelové povlečení Zeitgeist se slevou 31 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahřeje v chladném počasí a dodá vaší ložnici styl. Kvalitní zpracování, oblíbenou elegantní barevnost i luxusní materiál si každý ihned zamiluje. Luxusní 100% bavlna ve flanelové úpravě dodává povlečení značky Zeitgeist neuvěřitelnou měkkost a jemnost. Nabízíme v klasickém rozměru 140 x 200 cm a 70 x 90 cm.

Bavlněné povlečení Vals se slevou 22 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonale elegantní! Moderní povlečení s netradičním motivem zaujme na první pohled. Vyrobeno ze 100% bavlny, která vám zaručí rozměrovou stálost a pohodlný spánek. Nabízíme v klasickém rozměru 140 x 200 cm a 70 x 90 cm a v prodloužené délce 140 x 220 cm a 70 x 90 cm.

Saténové povlečení Sultan se slevou 15 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegance, která potěší milovníky přírodních barev. Stále oblíbenější bavlněný satén si zamilujete i vy: je velmi jemný, hebký a příjemný na dotek. Nabízíme v klasickém rozměru 140 x 200 cm a 70 x 90 cm.

Luxusní bavlněné povlečení Bugatti se slevou 23 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako králové si budete spát v povlečení známé značky Bugatti! Jednoduchá, ale stylová barevnost bude skvělým doplňkem do každé ložnice. Vyrobeno z velmi jemné a hustě tkané látky ze 100% bavlny v úpravě perkál, která vám díky své jemnosti dodá pocit opravdového luxusu. Nabízíme v klasickém rozměru 140 x 200 cm a 70 x 90 cm.

Široký výběr bavlněného povlečení již od 299 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si pohodlný spánek a moderní design s oblíbeným povlečením z přírodní 100% bavlny v mnoha tradičních i netradičních motivech a barvách za super ceny. V nabídce více než 90 druhů!

Další články

Načítám