Hlavní obsah
Článek

Hana Zagorová (†75) měla nebezpečnou nehodu! Zpěvačka, jejíž písně milují celé generace posluchačů, měla v neděli večer vystoupení ve slovenském městě Galanta, během přestávky si ale způsobila úraz, který ji může nadlouho vyřadit z provozu. „Bohužel došlo k tomu, že neviděla schody za dveřmi, upadla a zlomila si kosti v rameni," uvedl pro Super.cz šéf doprovodné kapely Boom!Band Jiří Dvořák. Podle něj „Mistryni basů“ hrozí operace!

„Stalo se to během bloku, kdy zpívá Petr Rezek. Hanka se s pořadatelkou bavila o tom, kde je toaleta. Pak se otočila, ale nevšimla si schodů, které tam byly za ní a za dveřmi. O ně zakopla a spadla,“ popisuje Dvořák.

Zagorová si nejdříve myslela, že pád nebude mít žádné následky, pak ale jejím ramenem projela palčivá bolest a bylo jasno: okamžitě jela na rentgen do nemocnice. „Zlámala si nějaké kosti v rameni. Přišel za mnou technik, ať hrajeme dál, že Hanku řidič odvezl do nemocnice. Mezitím jsme si telefonovali a diváky jsme poprosili, aby byli trpěliví. Když dorazila, byli hrozně šťastní a tři minuty jí tleskali vestoje,“ vypráví šéf kapely.

„Doktor mi říkal, že neodzpívám ani notu, protože mě nadopoval injekcemi proti bolestem,“ varovala všechny dopředu Zagorová, pak ale přesto statečně vystoupila před publikum a zazpívala několik svých hitů.

„Na jevišti seděla, protože samozřejmě nemohla udržet mikrofon, jinak ale byla strašně statečná. Teď lékaři řeší, jakým způsobem ji budou léčit. Je více variant. Buď půjde na operaci, kde jí kůstky zase pospojují, nebo to zafixují. Zatím se neví. Hanka je zavázaná a doma čeká na jejich verdikt,“ dodal Dvořák s tím, že přední je nyní zdraví Zagorové a koncerty případně společně odehrají v náhradních termínech.

Reklama

Další články

Načítám