Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci bývalé trojskokanky Šárky Kašpárkové (42) se konečně dočkali! V prvním kole taneční show StarDance zatančila Kašpárková svůdnou rumbu v třásňových kalhotách. Choreografii v pánském stylingu pro ni vymyslel tanečník Honza Tománek a sympatický pár sklidil velký potlesk.

Druhý taneční večer už ale Kašpárková oblékla šaty a nutno podotknout, že jí to moc seklo! Bývalá atletická hvězda vypadala v dlouhých šatech zlaté barvy jako něžná princezna.

Jen je škoda, že zatím za kusem látky schovává své dlouhé nohy, které má jistě jedny z nejkrásnějších ze všech soutěžících dam.

Tanečník Honza Tománek své svěřenkyni zřejmě dávkuje svůdné modely a taneční kreace po malých dávkách, ale o to víc se mají diváci na co těšit. Šárka Kašpárková toho jistě na parketu ještě hodně ukáže, pokud jí samozřejmě hlasy poroty a diváků dovolí zůstat ve StarDance co nejdéle to půjde.

Reklama

Další články

Načítám