Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Věra Bílá (†64) je bez peněz. I když za svoji kariéru vydělala milióny díky popularitě hlavně ve Francii, kde její skupinu Kale milovali, nemá ani korunu. Bílá všechny peníze prohrála v herně a nezbylo jí ani na hrob pro svého manžela Františka, který před nedávnem zemřel.

Bílá neměla finance na pohřeb ani na hrob. Z tíživé situace ji vyvedl zpěvák Michal David, který se Bílé rozhodl pomoci a věnoval jí 20 tisíc korun s podmínkou, že je neprohraje na automatech. „Moc panu Davidovi děkuju, je to hodný člověk," řekla Blesku zpěvačka. "Bez něho by Fero neměl pohřeb. Opravdu jsem si myslela, že skončí na smetišti nebo že ho budu muset hodit jen tak do chlíva," dodala.

Bílá včera odletěla koncertovat do Švédska. Po návratu začne zařizovat velkolepý pohřeb. Romové se loučí se svými blízkými ve velkém stylu. Nechybí smuteční průvod, otevřená rakev v kostele a velká smuteční hostina. Zpívat se ale nebude, to je přísně zakázané.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám