Hlavní obsah
Článek

Bývalá láska Tomáše Berdycha Lucie Šafářová je opět zamilovaná. Po devítiletém vztahu s Berdychem, se kterým se rozešli před více jak dvěma roky, krátce randila s boxerem Kristiánem Bajzou. A nyní má zase lásku z tenisu. Lucie chodí s tenisovým trenérem Troyem Hahnem.

S americkým fešákem randí tři měsíce. „Dřív jsme se občas vídali na turnajích, takže to nebyla láska na první pohled. Teď před US Open jsme si padli do oka, on mě pak pozval v New Yorku na večeři do restaurace, a takhle to začalo,“ prozradila Blesku o novém vztahu tenistka.

Své nové lásce už Šafářová ukázala i Česko. "Byli jsme v Brně i Praze, v jeskyních na Macoše, v Prostějově. Snažím se mu ukazovat naši zemi, naše tradice a trochu ho učit česky," upřesnila Lucie, která se nyní s Troyem chystá na dovolenou na Kostariku.

Troy pracuje pro americkou tenisovou asociaci. Kdysi byl profesionálním tenistou, dotáhl to ale jen na 687. místo žebříčku ATP. To Lucie letos válí. Výrazně se zlepšila a nyní je 29. nejlepší tenistkou světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám