Hlavní obsah
Článek

Itálie není jen zemí dobrého jídla, ale také humoru. Celé generace vyrůstaly na vtípcích pana účetního Fantozziho. Toho sice už vidět nemůžeme, Italové však mají jiný vývozní artikl – asi nejpřesvědčivějšího dabléra legendárního britského Mr. Beana, kterého v originále představuje Rowan Atkinson.

Protože anglická filmová hvězda v roli šíleného podivína v obleku už prakticky nevystupuje, jeho dvojník má žně. Arnaldo Mangini se svou show procestoval už pěkný lán světa a do kufru si prý nezapomíná vždy přibalit nejbližšího plyšového přítele britského podivína, který je zároveň obětí jeho podivných rozmarů.

Co je zvláštní, italský Mr. Bean, který jako by z oka vypadl originálu, do Čech přijíždí spolu s partou polonahých svalovců. Taneční a striptýzová skupina Italian Dream Boys existuje třináct let a na rozdíl od slavnější konkurence na jejich vystoupení nemá zákaz nikdo, ani muži.

Za sebou mají sto dvacet vystoupení po celé západní Evropě, k nám míří poprvé. Spolu s Manginim je možné je vidět 16. listopadu v rámci World Strip Show Story v klubu Hany Bany. Kromě nich během večera budou vystupovat i ti nejlepší striptéři a striptérky z celého světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám