Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je vyzbrojená kudlou a před lidmi se promenáduje v kalhotkách a dráždivých podvazcích! Ne, Olga Lounová (43) se nezbláznila, fotografie je z divadelní hry Dokonalá svatba, kde takhle řádí v roli, v níž se alternuje s Miluší Bittnerovou. Mrkněte do fotogalerie!

Výbornou britskou komedii o divoké předsvatební noci, po níž se ženich probudí po boku neznámé dívky a hrozí, že kvůli chystanému příchodu jeho nastávající vše skončí katastrofou, na česká divadelní prkna přivedla divadelní společnost modelky Lilian Sarah Fischerové, jejího manžela Adama Vaculy a Jany Trojanové.

„Olga je opravdu holka do nepohody, navzdory tomu, že může mít image nějaké hvězdy. Strašně se do toho obula a její výkon všichni hodnotí jako velmi přesvědčivý. Hraje děsivě protivnou snoubenku Billa, ale to se nepočítá. Režii dělal Lumír Olšovský, který prostě ví, jak na komedie jít, takže z už tak dost vtipného textu vzešla myslím hodně vtipná inscenace,“ řekla Super.cz Lilian.

Ta v představení hraje se svým bývalým spolužákem a nyní manželem Adamem. „Lézt s ním na jevišti do postele je poněkud snazší, než s Filipem Tomsou nebo Michalem Zelenkou, ale všichni jsme profíci, tak to vždycky nějak dáme. I když se mi zdá, že se vlastně nakonec víc stydí oni než já,“ směje se závěrem Fischerová a diváky zve na představení v Divadle U Hasičů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám