Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

V  kuloárech se už delší dobu šušká o žárlivosti zamilovaného Ondřeje Brzobohatého (41), který si prý Táňu Kuchařovou (36) hlídá na každém kroku a vražedné pohledy vysílá na každého, kdo na ni se zalíbením jen jedním okem pohlédne. Teď spolu obě hrdličky tráví díky StarDance hodně času. Táňa se ovšem na parketu a při zkoušení tulí k roztomilému kudrnáči Honzovi Onderovi. A to prý Ondřej nese velmi nelibě. Co je na tom pravdy?

„Asi vás zklamu, ale žádné žárlivé scény se nekonají. S Ondrou vycházíme úplně v pohodě. Vlastně se jen občas potkáváme, když se střídáme na trénincích. Každý si zkoušíme to své,“ svěřil Super.cz dvojnásobný vítěz StarDance, který minulý týden zamilovanou rumbou s Táňou Kuchařovou nadchl porotu a sklidil nejlepší hodnocení.

Žárlit prý nemusí ani Honzova letitá partnerka Lucie Hunčárová, která má ve své péči zase fešného herce Pavla Řezníčka. „S Táňou máme ryze kamarádský vztah. Sedli jsme si od první chvíle a máme stejný smysl pro humor. Takže kromě tanečního drilu si užíváme i docela velkou legraci,“ dodal Onder, který už dnes večer zatančí waltz.

Reklama

Další články

Načítám