Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge Kate Middleton (31) je sice ozdobou britské královské rodiny, ale její vlasy budou nejspíš brzy připomínat královnu Alžbětu II. (87). Manželka prince Williama totiž překvapivě rychle stárne.

Kate sice projevila při cestě městskou hromadnou dopravou velkou empatii s britským lidem, ale nejspíš zapomněla, že by měla za každou cenu působit reprezentativně. Dosud bezchybná vévodkyně má ale nejspíš poslední dobou naspěch a nestíhá úpravu svého zevnějšku.

V Londýně sice rozdávala úsměvy na všechny strany, ale nešlo si nevšimnout jejích zanedbaných vlasů. Na kaštanových pramenech Kate byly zřetelné šediny, kvůli nimž zestárla o několik let. Je opravdu zvláštní, že ji dvorní královský kadeřník v takovém stavu nechal vyjít na veřejnost.

Britové ovšem ocenili, že se Kate chová přirozeně, a nedokonalosti na kráse jí tři měsíce po porodu královského potomka George odpustili. Na přílišnou péči si nepotrpí ani William, který má viditelně prořídlý porost hlavy, ale zlepšující chirurgický zákrok hrdě odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám