Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bob Klepl se po nedávném kolapsu údajně způsobeném slinivkou, kvůli němuž ho sanitka odvezla do špitálu, kde si měl poležet dlouhé týdny, překvapivě objevil na vysílání soutěže StarDance. Především komediální herec přišel podpořit tanečníka Pavla Řezníčka. Oblečen přišel celý v bílém, o to víc tedy vyniklo, že byl bílý jak stěna.

O svém zdravotním stavu se zcela odmítl bavit. Jako by chtěl podpořit spekulace, které se v poslední době vyrojily. Zlé jazyky totiž tvrdí, že o žádnou slinivku nešlo a šíří nepotvrzené zprávy, že Klepl byl místo ve špitále na psychiatrii. Prý kvůli svým údajným problémům s alkoholem. Tomu se ale vůbec nechce věřit, jistě půjde o nechutnou pomluvu. Nebo snad ne?

„Řeknu vám to takhle, kdyby měl člověk problém se slinivkou, za pár dnů si už může v klidu zapnout telefon a řešit pracovní telefonáty. Jsou ale zařízení, kde se k mobilu prostě nedostanete,“ uvedl pro Super.cz lakonicky jeden z Kleplových spolupracovníků.

Že s hercem není něco v pořádku, vyšlo najevo ve chvíli, kdy nedorazil na premiéru Kameňáku 4, v němž hraje tajemníka starosty Pepana Nováka alias Václava Vydry.

Reklama

Další články

Načítám