Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Věra Bílá (†64), které nedávno zemřel manžel a tak všemožně natahuje ruku s prosbou o almužmu, aby mu měla jak vypravit pohřeb, podle našich informací získala už několik desítek tisíc. I tak ale nemá problém od těch, kteří jí poskytli pomocnou ruku, vyžadovat další a další věci. „Po kamarádce, která už do ní narvala dost peněz, chtěla, aby ještě jejímu muži okamžitě zaplatila oblek do rakve,“ prozradil Super.cz zdroj.

„Kamarádka se rozčílila a řekla jí, že už dostala dost, že ty peníze měla použít právě na takové věci okolo pohřbu. Když se jí ptala, kam peníze zmizely, vymluvila se, že zaplatila dluhy. A kámoška si teď vyčítá, že byla hloupá a dala jí hotovost. Bojí se, jestli to zase neprojelo výherními automaty,“ dozvěděli jsme se.

Bílá se nakonec rozhodla vydělat si na pohřeb zpěvem. Už brzy prý pojede po dlouhé době za hranice všedních dnů a zazpívá s kapelou Kale.

Možná ale nakonec nebude muset "zvednout zadek" z Rokycan. Našel se totiž šlechetný dárce ze šoubyznysu, který se rozhodl zpěvačce v těžké chvíli pomoci. Podle posledních informací hitmaker Michal David poslal Věře Bílé na pohřeb dvacet tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám