Hlavní obsah
Článek

VyVolení dnes zažili hodně netradiční čtvrtek. Poté, co bylo úterní zúčtování anulováno, protože neproběhlo podle pravidel reality show a vypalcovaná Zdena musela na pokyn Terezy Pergnerové (49) okamžitě opustit vilu a tím i celou soutěž, se dnes konalo nové zúčtování a zároveň i výzva.

Nejvíce palců tentokrát dostala Regina, kterou si ve vile nepřáli Lucie, Romana a Vladko. A právě s Vladkem se Regina u zúčtovací tabule drsně pohádala, takže každý očekával, že si ho o pár minut později vybere do napínavého pátečního duelu. Vladka Regina ostatně rozpálila do nepříčetnosti už včera ráno, když po ní drsně vyjel kvůli třídění zeleniny.

„Nesnáším moralisty, etiketáře, lidi kteří říkají, že peníze k životu nepotřebují. Tato ženská je nesmírně falešná, přetvařující se, tuto ženu nesnáším a nechci vidět,“ rozběsnil se během palcování Vladko.

Nebyla by to ale lstivá Regina, kdyby si nakonec nevybrala někoho úplně nečekaného. Regina nejprve omylem určila Lucku, která však má imunitu, takže si narychlo musela zvolit nového soupeře. Černého Petra nakonec od Reginy dostala Eva Feuereislová, která už má za sebou dva vítězné duely!

„Upřímně řečeno jsem znovu zklamána, že většina VyVolených nejsou takový, jaký jsem si představovala – originální a samostatně uvažující, všichni se snažíte jen přetvařovat. Volím člověka, kterému doufám, že mu to pomůže, ujasnit si některé věci a že ho to bude krýt i potom venku, promiň Evo, jsi to ty,“ rozhodla Regina.

Eva překvapivě s duelem počítala. „Já už jsem to věděla předevčírem, že to tak dopadne, opět jsem cítila svou intuicí, že půjdu do duelu, budu se snažit Reginu porazit, chovám se tady stejně jako venku, jako normální, obyčejná holka, stejná jako ti, co nás sledují,“ řekla těsně po verdiktu Reginy Eva, kterou hned začal utěšovat fešák Honza.

Diváci se poprvé mohou těšit na ryze ženský duel. Zda diváci zpátky do vily vrátí legendu první řady VyVolených Reginu, nebo Evu, která už v duelech vyřadila Martina a Pepu, se rozhodne už v pátek večer.

Reklama

Další články

Načítám