Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Střetnutí Vladka a Reginy vyústilo v drsnou hádku, která diváky vrátila o osm let zpět. Z kamarádů jsou nepřátelé na život a na smrt a došlo i na staré výčitky.

Vladko je jako časovaná bomba, která vybouchne ve chvílích, kdy to nikdo nečeká. Nejnovější hysterický záchvat dostal v kuchyni, kde ostatní soutěžící přesvědčoval o tom, že lze zpracovat i na první pohled nečerstvou zeleninu.

Regina ovšem v příznacích hniloby viděla špatnou karmu a zastávala názor, že kvalitní kuchař by měl vařit jen z kvalitních potravin, což Vladka naprosto vytočilo.

„Já se tím živím 19 let, ty se živíš 19 let točením kolem tyče. Nebudu žrát sójové klíčky, nebudu žrát tyhle p**oviny, budu jíst zeleninu, jaká je,“ zuřil Vladko a neodpustil si urážky Reginy.

„Nána, která neumí ani vytřít podlahu. Je tak mastná, že po ní kloužem. Ale mele, jak je čistotná, tohle dělala před osmi lety, já to poslouchat nebudu,“ běsnil vítěz první řady VyVolených, který ještě netuší, že v sobotu změří své síly s podobně hysterickým kuchtíkem Pohlreichem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám