Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okatá brunetka Klára Issová (44) patří k našim nejkrásnějším herečkám. Není prvoplánově sexy, z její tváře září i vnitřní krása. Toho využili i autoři tradičního kalendáře Proměny, který je projektem pro nadaci Chantal Poullain Archa Chantal.

"Když jsem šla do ateliéru, sama jsem byla zvědavá, kterou tarotovou kartu, které byly pro letošek tématem, ztvárním. A příjemně mne překvapilo, že šlo o kartu Velekněžka. Když mi kamarádka tarot vykládala, tak jsem právě Velekněžku symbolizovala," řekla Super.cz herečka, která má k ezoterice hluboký vztah.

Ovšem nikoli k takové, jak ji běžně vnímáme. "U věštkyně nebo na hádání z ruky jsem nikdy nebyla a měla bych z toho strach. Podle mne se člověk přizpůsobuje tomu, jaký osud mu vyloží. A to já nechci," vysvětlila Klára. A co vlastně znamená, když vás symbolizuje ze všech tarotových karet právě Velekněžka?

"Máte intuici, rovnováhu mezi ženským a mužským principem. Intuici opravdu mám, ale je důležité svoje dary umět také používat. Což je i můj případ," usmívala se Issová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám