Hlavní obsah
Článek

Herečka Gillian Anderson (45) je navždy spjatá s rolí agentky Scullyové, která se společně s kolegou Mulderem v podání Davida Duchovnyho (53) dostala do střetu se stvořeními z jiného světa.

Upjatá agentka rozhodně nepatřila k ženám, o nichž by diváci snili. Gillian Anderson se projevila jako rázná bojovnice proti nešvaru z vesmíru a práce pro ni byla důležitější než soukromý život. Představitelka Scullyové je přitom ve skutečnosti mnohem atraktivnější než na obrazovce a přibývající věk na ní není vůbec znát.

Anderson byla hvězdou galavečera v Londýně, kam dorazila v odvážných průhledných šatech. Návštěvníci společenské akce si tak celý večer lámali hlavu tím, zda si pod ně vzala kalhotky, či si vyrazila naostro.

Gillian má ve svém repertoáru desítky filmových i televizních rolí, v žádné z nich ovšem nedosáhla takového věhlasu jako v Aktech X. Jako Scullyová se poprvé objevila v roce 1993 a roli si zopakovala i ve dvou celovečerních filmech, videohře a seriálu Simpsonovi. V soukromém životě se krásné Gillian příliš nedaří, má za sebou dva rozvody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám