Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželku oscarového režiséra Jiřího Menzela známe jako elegantní ženu, která je vždy pečlivě upravená. Vždycky tak ale nevypadala. Být jejími rodiči v době puberty asi nebylo jednoduché. Olga Menzelová (46) musela být na první pohled šílený puberťák.

"Nosila jsem na hlavě opravdu zvláštní věci. Měla jsme plnou hlavu rasta copánků, anebo jsem si obarvila vlasy na zeleno," prozradila nám Olga. Teď si sice udržuje svoji blond hřívu, ale stále občas zaexperimentuje. "Zrovna před čtrnácti dny jsem měla růžový přeliv," přiznala.

Jinak o sebe ale pečuje opravdu důkladně. Je dokonce jednou z mála známých žen, které navštěvují pravidelně kosmetický salon. "Jednou za měsíc tam rozhodně chodím a nechám o sebe pečovat odborníky. Doma si totiž neudělám čas ani na to, abych si nanesla pleťovou masku," vysvětlila. Méně často chodí na dobarvování odrostů. "Stačí mi to tak jednou za tři měsíce," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám