Hlavní obsah
Článek

Není snad v této republice nikdo, kdo by po letošním létě v souvislosti s Ivetou Bartošovou (†48) netušil, co je to cucík (panák, který vyžadovala, aby nedostala absťák) nebo Džambulka (takhle důvěrně a světácky přezdívá pěnici její manžel Josef Rychtář). Dosud však všem unikalo mnohem pikantnější oslovení Ivety. Té její kamarádi po opileckých eskapádách neřeknou jinak než Klikli Tutu. Víme, jak k novému jménu přišla!

Iveta Bartošová v poslední době září, vypadá skvěle a chápeme, že by nejradši jako vždy za svou minulostí spálila mosty. Je logické, že ji nechce připomínat; udělala si z ostudy kabát.

Nedá se ale nic dělat, pravda musí vyjít najevo. Je totiž tak zábavná, že je až k nepochopení. Super.cz na ni narazil náhodou, když se dozvěděl, že na sociální síti Ivetin bývalý zvukař Standa Lysý používá druhý profil právě s názvem Klikli Tutu. A jak jsme začali pátrat, co se za tou podivností skrývá, ozval se nám kamarád Lysého, který nám popsal hodně srandovní historku.

„Má to zajímavé pozadí, týká se to samozřejmě Ivety Bartošové. Standa mi vychechtaně vyprávěl, proč ji tak začal označovat. Bylo to v dobách, kdy kalila první ligu, a když všichni odcházeli z domu, chtěla je poprosit, aby jí klíče od vily dali na určité místo. Jenže měla zatemnělý mozek, a tak ze sebe místo: ‚Ty klíče mi dejte tady‘ byla schopná opakovaně vypravit jen ‚Klikli tu, tu‘. Staníka to tak rozesmálo, že tak Ivetě v soukromí od té doby říká,“ prozradil nám kamarád zvukaře.

Po Džambulce, cucíku a nezapomenutelných kakáčcích a č...čcích (v dokumentu zaniklé televize Pětka) jde tak o další věc, kterou Iveta nechtěně obohatila český šoubyznysový slovník. Snad nebude v přidávání slov pokračovat, jinak bude mít slovník IB víc dílů než Ottův slovník naučný!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám