Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Miluška Bittnerová se má čím pochlubit. Příroda ji vybavila přírodními čtyřkami, a když se k tomu přidá těsný korzet, chtělo by to už i zbrojní pas. Miluška si na finále soutěže krásy Miss Junior, které je ambasadorkou, oblékla velice sexy šaty.

Mělo to ale háček. Nebyla to úplně její velikost. Korzet byl herečce poněkud malý a nejen muži, ale i ženy se jí zkrátka nedokázali dívat do očí. "Ještě před dvěma hodinami jsem netušila, co budu mít na sobě. Běhala jsem kolem finalistek, zařizovala poslední detaily a výběr šatů jsem nechala na návrháři. A udýchat je to tedy dřina," řekla Super.cz Miluška.

Bittnerová je považována za českou Marilyn Monroe, patří mezi nejvíce sexy herečky u nás. Někdy méně ale znamená více. Tentokrát to ale nebyla naprosto chyba Milušky, ale mladého návrháře, který zřejmě neodhadl proporce šmrncovní blondýnky. Nebo zbytečně utahoval korzet!

Reklama

Další články

Načítám