Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme tady další charitativní kalendář, tentokrát určený pro děti z dětských domovů a děti, které prodělaly nebo prodělávají onkologickou léčbu. Zapojila se do něj řada známých tváří, které se spolu s dětmi nechaly vyfotit na fotkách stylizovaných jako různé, ať už skutečné nebo imaginární profese.

Někdo vypadá krásně, jako třeba Leona Machálková (56), která je na prosincové stránce jako víla a její snímek byl jako první vydražen už během křtu za sto tisíc korun. Zato jindy krásná Tereza Kostková (47) to tentokrát odnesla. Jako švadlenka je naprosto k nepoznání a fotografie jí příliš nelichotí. A nádherná, stejně jako vždy, je Monika Bagárová (29) stylizovaná jako cellistka.

Do kalendáře se ale zapojili i známí pánové. Fotit se nechali herci Jiří Mádl, Lukáš Pavlásek a Martin Kraus, moderátor Petr Vojnar a také několik sportovců. Výtěžek z prodeje kalendáře pro projekt Radost dětem je určen na nákup zdravotních pomůcek, ale i oděvů a hraček do dětských domovů nebo podporování talentů u dětí, o něž se nemohou nebo nechtějí starat vlastní rodiče.

Reklama

Další články

Načítám