Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je velká inovátorka prakticky ve všech oblastech, ovšem co se týká cestování, většinou sází na oblíbená a osvědčená místa. V zimě Dara vyráží do Kalifornie nebo na Bali a v létě vítězí Španělsko. Už poněkolikáté v tomto roce vyrazila na pár dní do Andalusie.

Tentokrát zpěvačka nevyrazila na dámskou jízdu s kamarádkami, ale doprovázeli ji partner Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) a dcera Laura. „Je to kousek, máme to tam rádi a je tam vždy tepleji než tady," říká Rolins, která je přesvědčená o tom, že se na jih Španělska odjede ještě do konce roku ohřát. „Nebude to už na plavky, ale vždycky lepší procházka po pláži v mikině, než mrznout v péřovce v šedivé Praze," říká rezolutně.

Ani během svého pobytu na začátku listopadu neměla trojice dokonalé počasí bez mráčku. První dny dovolené věnovali výletům. „Byli jsme v Tarifě, což je město, kde se Středozemní moře potkává s Atlantským oceánem. Jedno z nejkouzelnějších městeček, které jsem kdy viděla. Malé uličky, kavárny, restaurace ve dvorech. Ta síla oceánu je magická a ve vlnách surfaři. To se taky počítá," směje se Dara.

Jiný den vyrazila „rodinka“ do města Ceuta. „Stačila jen hodinka jízdy trajektem a byli jsme v Africe. Město sice patří Španělům, ale nemění to nic na skutečnosti, že je na africkém kontinentu," popisuje Dara. Během další návštěvy tohoto místa zpěvačka rozhodně zavítá do Maroka. K tomu bude už ale potřebovat nejen občanku, ale i pas.

Je dobře, že si Dara a Patrik na dovolené odpočinuli, protože po návratu je čeká pracovní maraton. Dokonce je čeká společný kšeft. Zpěvačka a rapper vystoupí na festivalu hudby a zábavy In-Joy na brněnském výstavišti, kde si Rytmus navíc střihne číslo s nadaným slovenským bubeníkem a perkusistou Martinem Valihorou.

Reklama

Další články

Načítám