Hlavní obsah
Článek

Originalita se zřejmě nevyplácí. Skokanka Šárka Kašpárková (42) v sobotu se svým tanečním partnerem Honzou Tománkem předvedla ve specifickém kostýmu rumbu na píseň Michaela Jacksona. Porota však byla při jejich hodnocení chladná.

Ti, kdo se těšili, že uvidí nejvyšší tanečnici soutěže v úsporných šatičkách, byli možná zklamaní. Šárka, kterou přišla na první večer podpořit její kamarádka Bára Špotáková, na parketu zářila i v pánském stylingu. Bojí se snad ukazovat nohy?

„To určitě ne. Myslím, že kostým byl originální a zapadal dokonale do choreografie, kterou Honza vymyslel. Možná to někdo nepochopil, ale tancovali jsme rumbu na píseň Michaela Jacksona a ten byl tak výrazná osobnost, že se prostě nabízelo rumbu stylizovat v tomto stylu a držet se názvu písně Liberian Girl,“ svěřila Super.cz Šárka.

Stejný názor má i její ostřílený taneční partner, který soutěží před pár lety úspěšně provázel Jolanu Voldánovou. „ Původně jsme chtěli v rámci choreografie kalhoty svléknout. Nakonec jsme ale zjistili, že bych celý čas Šárku svlékal a na samotný tanec už by nezbyl čas,“ usmívá se Honza.

Všichni, kdo chtějí vidět Šárku jako vílu, se dočkají už tuhle sobotu. „Budeme tančit romantický waltz a budu mít nádherné zlaté šaty,“ prozradila Šárka.

Reklama

Další články

Načítám