Hlavní obsah
Článek

Včerejší zúčtování pořádně vytočilo nejen Terezu Pergnerovou, ale celý štáb, který se soutěžícími ztrácí trpělivost. VyVolení tak nepoběží podle původního plánu.

Soutěžící ve vile zpohodlněli a volí nekonfliktní strategii. Ve snaze zachovat si vlastní krk zvolili Zdenu Reginu jako obětního beránka a domnívali se, že si tak soutěž minimálně o týden protáhnou. Televize Prima by ovšem raději vysílala napínavé duely než bezkonfliktní odchody. Soutěžící se tak dočkali krutého trestu. A ten nespočíval pouze v tom, že si potížistka Zdena Regina musela ihned sbalit kufr.

Tento týden totiž padne další hlava a celá reality show se tak zkrátí. „Ve čtvrtek proběhne nové zúčtování a zároveň i výzva, Zdena je definitivně ze hry venku,“ prozradil nám zdroj ze štábu, podle něhož teď reality show nabere rychlejší spád.

Tereza Pergnerová soutěžící, kteří se snažili obejít pravidla a Zdeně Regině umožnit dobrovolný odchod, varovala, že konec může být blíž, než se zdá. Není tak vyloučena ani varianta, že se začne vyřazovat po trojicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám