Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při dnešním zúčtování byli ve studiu VyVolených hosty Ládík a Zdeňka. Obou se moderátorka Tereza Pergnerová ptala, jak se mají a také na to, co dělají. Zdeňka práci nemá, stále hledá a dle svých slov zvažuje nabídky. Ládík před VyVolenými studoval vysokou školu, ale jelikož mu chyběly zkoušky, během toho, co bojoval o pět miliónů, ho ze školy vyrazili. V současné době Láďa pracuje za kasou.

„Jsem moc rád, že jsem se na tohle místo mohl vrátit. To, že mě vyhodili ze školy, je pravda. Chyběly mi zkoušky a neměl jsem potřebný průměr,“ řekl v přímáku Láďa. A přiznal také, že ho lidé poznávají a má samé pozitivní reakce. „Stává se, že lidé chtějí podpis na účtenku nebo se vyfotit.“

Dnešní desáté zúčtování Tereza Pergnerová zahájila lehkým rozhozením VyVolených větou, že ačkoli se jim zdá, že jsou od finále hrozně daleko, nemusí být všechno tak, jak na první pohled vypadá a konec hry může být blíž, než by čekali.

Ten, komu dnes klesly šance na to, dojít až do finiše, je Zdena Regina, která dostala nejvíc palců dolů. "Mají ve všem pravdu. Jsem sobeček, neplním úkoly, nehraju, nemám na to energii," řekla Zdena v reakci na argumenty VyVolených, kteří jí nejvíc vyčítali to, že nehraje jako ostatní a cítí z ní, že by byla radši doma.

Reklama

Další články

Načítám