Hlavní obsah
Článek

Když přišel před deseti lety do kin první Kameňák, nikdo netušil, jaký bude mít u diváků úspěch a že se dočká ještě tří pokračování. Ve většině z nich si zahrála řada stejných herců, kteří se objevili i nyní ve čtyřce, která měla začátkem října premiéru. Podívejte se na to, jak se tyto hvězdy změnily a kolik vrásek jim přibylo!

A nešlo jen o známky stárnutí, někteří herci také zhubli - například Václav Glazar. U něj šlo rovnou o desítky kilogramů. „Tehdy jsem byl bez starostí. Měl jsem kabaret a plno elánu, teď mám po řadě operací a ještě mě čeká ujít hodně cesty, než budu zase v pořádku. Motor je v dobrém stavu, jen ta kapota potřebuje opravit,“ řekl Super.cz Glazar, který byl návratem na filmové plátno dojatý.

Výrazně se za ta léta nezměnila Hana Čížková, přestože během let zažila osobní tragédii (zemřel jí manžel), hodně jí však k mladistvému vzhledu pomohly plastiky.

Velkou proměnou prošli představitel Kohna Josef Laufer nebo kdysi policejní náčelník a dnes starosta Pepa Novák Václava Vydry. Pepíčka zase hraje úplně jiný herec, ten původní má totiž dnes v dospělosti už úplně jinačí zájmy.

Velkým překvapením je taková Dana Morávková. Od prvního dílu jako by vypadala čím dál mladistvěji. A šokem pro někoho může být, jak dobře se drží matadoři českého herectví Lubomír Lipský a Jan Skopeček.

Prvnímu jmenovanému se sice po mozkové příhodě zhoršila mluva, ale ani to mu nebrání v tom, aby byl skoro obden na jevišti. Také Jan Skopeček dál hraje; jediné, co ho trápí, je zdravotní stav jeho manželky, Černé kroniky z filmu Ať žijí duchové.

Reklama

Další články

Načítám