Hlavní obsah
Článek

Daniel Landa (55)už neví, čím by šokoval. Na představení svého nového turné si pozval skupinu tanečníků z Velikonočního ostrova. Ti byli velmi spoře oděni. Médiím ukázali svalnatá těla, holé zadky a intimní partie zakryté pouze bederní rouškou!

Vlastenec Landa svoji volbu prezentace turné Vozová hradba hájil tím, že i tito "indiáni" v sobě mají odvahu a odhodlání stát za svým utlačovaným národem stejně jako on. Navzájem si předali dary a popřáli si hodně úspěchů. Celé to působilo opravdu bizarně.

Landa se srovnání s chlapci z ostrova Rapa Nui, který v Česku proslavil cestoval Pavel Pavel, jenž vytvořil teorii, jak přesunovat obří sochy charakterizující jejich domovinu,  nebál. O pohledné hochy s mírami aspirujícími na Mr. Universe nejevila zájem ani jeho žena Mirjam Landa. Něco podobného má prý doma. V tom případě lze říci jediné: Klobouk dolů, Dane.

To, že by se ovšem na turné Dan svlékl do podobného kostýmu, vylučuje. "Každý máme svoje tradice. My budeme hrát třeba v mikině," uzavřel kontroverzní zpěvák, jenž bude na podzim koncertovat pouze v Praze, Ostravě, Brně a Pardubicích.

Reklama

Další články

Načítám