Hlavní obsah
Článek

Online nakupování v klubu Fashion Days má spoustu výhod, ať už je pro vás důležitá rychlost, pohodlí, výše slev nebo dostupnost zajímavých zahraničních značek. Samozřejmostí je spolehlivost a bezpečí, které by při placení v online prostředí měly být na prvním místě.

Placení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete si jednoduše zvolit, zda chcete platit přes internet prostřednictvím karty nebo převodem z účtu. V obou případech vám klub zaručuje, že nebude disponovat vašimi platebními údaji, jako je heslo nebo číslo karty. Při zvolení platby předem máte dopravu zdarma. Pokud kartu ani převod na placení po internetu nepoužíváte, nabízí vám klub také klasický způsob platby na dobírku, kdy za zboží platíte až při převzetí od kurýra.

Co možná nevíte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechny peníze jsou při online platbách kartou chráněny systémem chargeback. Proto v případě podvodné platby nemusí mít zákazníci strach, že o své peníze přijdou. Pokud zjistí, že jim byla bezdůvodně stržena částka z účtu, stačí kontaktovat banku a peníze dostanou zpět.

Vrácení zboží a reklamace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důležité je také vědět, že online nákupní klub Fashion Days vždy poskytuje možnost vrácení zboží do 14 dnů od převzetí, a to bez udání důvodu. Pokud vám nakonec vybraný kousek nebude sedět, stačí ho poslat zpět a Fashion Days vám zaplacenou částku obratem vrátí zpět na účet. Jak snadné. Pamatujte si, že máte právo si zásilku před převzetím vždy důkladně prohlédnout. Přepravce musí vyčkat, dokud tak neučiníte, protože na pozdější reklamace balíčku, který byl poškozený při přepravě, nebude bohužel brán zřetel. Reklamace zboží může trvat maximálně 30 dní a lze ji uplatnit po celou dobu jeho záruční lhůty (2 roky). Pokud Fashion Days vadu uzná, hradí všechny náklady spojené s žádostí o reklamaci. Pokud vada uznána nebude, dostanete písemně odůvodněné zamítnutí.

Mobilní aplikace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatím poslední novinkou, kterou nákupní klub Fashion Days svým zákazníkům nabídl, je mobilní aplikace, jež je tou nejlepší volbou pro všechny, kteří žijí rychlým životním stylem a mají slabost pro exkluzivní módní úlovky. Aplikace je dostupná pro iPhone a iPad, pro jejichž uživatele je zdarma ke stažení v App Store.

Další články

Načítám