Hlavní obsah
Článek

Inna Puhajková (38) zažívá své malé déjà vu. Bývalá partnerka hokejového velikána Jaromíra Jágra (52) rozvíjí vztah s neméně úspěšným českým hokejistou v NHL Jiřím Tlustým (25).

Vztah zprávařky a vynikajícího útočníka ostatně není ve společenských kuloárech žádnou novinkou. Dvojice se dala dohromady pravděpodobně hned poté, co se letos Tlustý vrátil z Ameriky po sezóně do své domoviny. Inna a Jiří spolu v létě vyráželi do pražských barů a restaurací a vystupovali jako pár. „Táhnou to spolu už od léta. Teď se dlouho neviděli a Inna by za Jirkou měla konečně letět," prozradil náš informátor blízký páru.

Je pravda, že Puhajková se po delší době nechala uvolnit z moderování Sportovních novin a odcestovala za velkou louži. Kráska s ukrajinskými kořeny před odletem tvrdila, že v Americe bude trávit čas sama, málokdo jí ale tuto teorii uvěřil. Pokoušeli jsme se s Innou Puhajkovou telefonicky spojit, ale po vyzvánění, které jasně naznačovalo, že je v zahraničí, nám to kráska vždy vytípla a nereagovala ani na naše textové zprávy. Obrázek si tedy udělejte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám