Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Janáčková je jednou ze seriálových hereček, které se těší na miminko. Stejně jako na Michaele Badinkové z Ulice a Janě Strykové z Ordinace v růžové zahradě ani na hvězdě Cest domů není těhotenství skoro vidět. A to začíná už sedmý měsíc.

"Měřím jen 164 centimetrů, před otěhotněním jsem měla něco kolem padesáti kilo a přibrala jsem pět. Myslím, že k mojí postavě je to akorát a přibírám zatím jenom na bříšku," řekla Super.cz Kristýna Janáčková, která se s partnerem vypravila na párty, ovšem s obavami.

"Nemám žádné výrazné těhotenské chutě, jen jím o něco více ovoce a zeleniny. A ani jsem netrpěla žádnými nevolnostmi. Jediné, z čeho se mi dělá špatně, je pach cigaret a alkoholu. Takže jsem opravdu hodně ráda, že se tady nekouří," prozradila na křtu kalendáře, jehož tváří je Aňa Geislerová (48).

To, zda budou mít holčičku, nebo kluka, si zatím Kristýna nechává pro sebe. Ale prozradila, že se kvůli těhotenství rozhodně nechystá pod čepec. "Ani já ani přítel na to moc nejsme. Uvidíme časem, ale teď svatbu určitě neplánujeme," svěřila a dodala, že by chtěla co nejdéle pracovat. "Nějaké projekty mne ještě čekají, měla bych mít nějaké scény i v Cestách domů, ale jak to vypadá, budou mě moct točit jen od prsou nahoru," smála se Kristýna.

Reklama

Další články

Načítám