Hlavní obsah
Článek

S novými kolekcemi spodního prádla se roztrhl pytel. Návrháři se překonávají a přicházejí se spoustou slušivých střihů a neotřelých motivů. Nezapomínají ale ani na ty obdařenější z vás, a nová kolekce prádla pro plné tvary tak potěší i ženy, ke kterým byla příroda štědřejší.

Podprsenky pro velká prsa: Svůdné, krásné, luxusní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenky pro velká prsa si žádají kvalitní zpracování. Přeci jen je čeká větší zátěž. Novinky, které vám přinášíme, se mohou navíc pyšnit luxusními materiály, krásnými motivy a širokou škálou velikostí. Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali, a určitě si přijdete na své!

Pohodlná a krásná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Taková je podprsenka Fabiola Maxi. Kromě luxusního zpracování a vyšívané krajky nabízí velkým ňadrům dokonalou oporu v podobě padnoucího střihu, vyššího středu, bočních kostic a širokých ramínek. Speciální střih košíčků do tvaru T i opravdu velká prsa vytvaruje dokulata, a vytvoří tak neodolatelný dekolt. Podprsenku Fabiola navíc pořídíte i v provedení pro menší poprsí. Podlehnete této krásce?

Trocha extravagance neuškodí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se vyzkoušet neotřelé vzory a výrazné barvy! Ukažte svou vášnivou a originální stránku a oblékněte podprsenku Libia. Získá si vás nejen zajímavou kombinací motivů a barev, ale především svým kvalitním zpracováním. Měkce vyztužené košíčky dají vašim vnadám ten správný tvar a kontrastní krajka vám dodá šmrnc. Odvažte se!

Dopřejte si luxus!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Beatriz je určená ženám, které se spokojí jen s dokonalostí. Těšit se můžete na celodenní komfort, který zajišťují pevná ramínka a boční kostice a díky padnoucímu střihu se budete moci pochlubit výstavním dekoltem. Nechte se hýčkat a dopřejte si luxusní materiál, svůdnou krajku a dokonalý tvar prsou! Budete neodolatelná!

Svůdná elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužené košíčky vykouzlí zakulacený tvar poprsí a bavlněné podšití zajistí celodenní komfort. Zajímavý motiv podtrhne vaši osobitost a díky luxusní krajce se budete cítit proklatě sexy. Elegantní podprsenku Eleanor ale oceníte nejen při zvláštních příležitostech – dopřejte si dávku sexappealu každý den!

Další články

Načítám