Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdekdo mu nevěřil, ale legendární diskař Imrich Bugár (58) v prvním kole taneční show StarDance příjemně překvapil. Profesionální tanečnice Jitka Šorfová si někdejšího atletického šampiona vzala do parády, tvrdě s ním několik měsíců trénovala a podceňovaný sportovec se jí v sobotu večer odměnil skvělým výkonem.

Když Bugár rozvlnil svou mohutnou postavu v rytmu rumby, diváci jen valili oči, a dokonce i přísní porotci nešetřili pochvalami.

Bugárovi v zákulisí mačkala pěsti i jeho dcera Olga, která v prosinci oslaví osmnácté narozeniny. Vysoká, štíhlá dívka otce nadšeně podporuje a soudě podle toho, jak moc jí to slušelo, by z fleku mohla zkusit prorazit jako modelka.

Olga natáčela téměř každý tatínkův trénink a svou roli patronky zvládá dokonale. Navíc se může těšit na to, že jí táta neudělá ostudu na maturitním plese, kam ji vyvede už jako protřelý tanečník.

Bugár patří podle sázkových kanceláří k největším outsiderům StarDance. Ale jako bývalý úspěšný sportovec je zvyklý neprohrávat a kdoví, třeba nakonec ještě všechny překvapí a protančí se v soutěži hodně daleko.

Reklama

Další články

Načítám