Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud jde o krásu, jako by Simona Krainová (40) znala celé její tajemství. Ale není už tajemstvím, kam může Simona zajít, když potřebuje kráse trochu dopomoci. A pomohla i své starší setře Yvonně (46), která se rozhodla trochu zmírnit projevy stárnutí.

Pro radu k Simoně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Yvonna si řekla, že už je na čase řešit nějaké ty vrásky a kontury v obličeji. Samozřejmě si nechala poradit od své sestry Simony a rozhodla se tedy využít estetické dermatologie na Klinice YES VISAGE. A protože Yvonna stále bydlí ve svém rodném Havířově, rozhodla se využít ostravské pobočky, kam ji sestra Simona přijela podpořit. „Estetická dermatologie pomocí kvalitních výplní na bázi kyseliny hyaluronové efektivně navrací pleti potřebné látky a zpět její přirozenou pružnost či objem. Profesionální estetická dermatologie v rukou kvalifikovaného lékaře umí řešit většinu problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, vrásky od mračení či kolem očí, nosoretní rýhy, nedostatečnou hydrataci pleti, propady a povadající místa nebo naopak zakulacené tváře a podbradek, nevýrazné rty a kontury nebo třeba kruhy pod očima,“ prozradila nám více k zákroku primářka kliniky MUDr. Monika Kavková. A opravdu, rozhodně by nikdo Yvonně nehádal 46 let!

Simona na víčkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícími roky se však i Simona zamýšlí, jak kráse pomoci. „Věk na sobě nejvíce pocítím při únavě, stejně jako jiné ženy, ani já nejsem výjimka a vím, co jsou to pytle pod očima nebo unavené oči. Domluvila jsem si konzultaci u pana primáře Krejči na Klinice YES VISAGE, o kterém je obecně známo, že je na padající víčka a vaky pod očima expert. Naštěstí jsem se ale dozvěděla, že to není zatím nic vážného a na korekci víček mám dle jeho odhadů ještě pár let čas. Ale už dnes vím, na koho se obrátit, až bude potřeba,“ prozradila nám Simona. "Padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. Na klinikách YES VISAGE využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme otoky či podlitiny a výrazně zkracujeme dobu hojení. Problematikou víček se zabýváme uceleně a veškeré korekce provádíme s plným respektem k přirozené anatomii a funkci očních víček a oka,“ vysvětlil nám Prim. MUDr. Miroslav Krejča, PhD.

Kila dolů rychle a snadno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také Yvonna vyzpovídala pana primáře Krejču. Tu ale zajímal hit mezi liposukcemi, kterým je laserová liposukce SlimLipo. „Laserem asistovaná liposukce SlimLipo je v současnosti nejšetrnější liposukcí v moderní estetické medicíně. Nevyřadí vás z běžného života, ani nevyžaduje pobyt v nemocnici. Zároveň se laser díky technologii 2 v 1 vypořádá i s povolenou kůži, kdy dochází ke zpevňování a stažení této pokožky, a nahrazuje tak některé chirurgické metody upravující tvar těla,“ přiblížil nám liposukci primář MUDr. Miroslav Krejča. Právě díky těmto přednostem si SlimLipo u primáře Krejči vybrala i herečka, moderátorka a bývalá programová hlasatelka Marie Tomsová, která si ji nadělila ke svým 61. narozeninám. „I když cvičím, zjistila jsem, že v mém věku už jen cvičením ta figura nejde vytvarovat tak, jako za mlada. Klasickou liposukci bych nepodstoupila, ale tohle řešení je rychlé a nenáročné,” prozradila nám Marie Tomsová.

V rukou profesionálů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Primář MUDr. Miroslav Krejča je mezinárodně uznávaným předním českým plastickým chirurgem s plným rozsahem chirurgických zákroků v EU a specializací na estetickou a rekonstrukční chirurgii včetně mikrochirurgie. Působí také jako pedagog plastické chirurgie na 1. lékařské fakultě, je vedoucím primářem plastické chirurgie na Klinice YES VISAGE a vyhledávaným specialistou s 800 operačními zákroky ročně. Kromě mnoha spokojených klientů se na něj s důvěrou obrací také mnoho veřejně známých osobností.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky pokroku estetické medicíny je péče skutečných profesionálů dnes již mnohem dostupnější a méně náročná nejen pro vás, ale i pro vaši peněženku. Chcete-li však proměnu čehokoliv zcela zdarma, zapojte se do soutěže se Simonou Krainovou na webové stránce Kliniky YES VISAGE.

Další články

Načítám