Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S bývalou striptérkou Reginou (35) se situace ve vile pořádně přiostřila. Sebevědomá blondýna totiž s oblibou všechny ostatní uráží.

Regina do VyVolených přišla jako hvězda a svou roli si užívá. Diváci ji už totiž znají z první řady, kde řádila společně s Vladkem. Po osmi letech je ovšem ještě drsnější a libuje si v ponižování druhých. Při hře na věznici tak nedbala rozkazů bachařky Romany (32) a vzbouřila se proti její nadvládě.

Udržovaná tanečnice, již v minulosti živilo její tělo, zaútočila na slabou stránku konkurentky Romany a začala hodnotit její zanedbaný vzhled. Regina je totiž o tři roky starší než Romana, ale domnívá se, že vypadá jako její dcera.

„Prosím tě, podívej se, jak vypadáš! Vypadáš jako padesátiletá prasnice. Podívejte se, jak vypadá, je o tři roky mladší jak já! Podívejte se, jak vypadá toto stvoření,“ urážela Regina Romanu. Ta se bránila, že to má alespoň v hlavě v pořádku, ale její rivalka namítala, že nejspíš nemá, když vypadá tak zanedbaně.

Naštvaná ostravská matka se snažila bránit, ale v záchvatu hněvu se jí trochu popletly pojmy. „Já bych tě poslala spíš do kravína než do psychologie, budeš tam mít kamarádky, můžete spolu bučet,“ běsnila statná VyVolená.

Reklama

Další články

Načítám