Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) znovu oblékla svatební šaty, ve kterých řekla v červenci své "ano" fotbalistovi Tomáši Řepkovi. Předváděla je na charitativní módní přehlídce, kterou sama uspořádala v Pardubicích.

"Šaty má od svatby u sebe návrhářka Naďa Moravcová, která mi je navrhla. Dohodly jsme se, že se dají k prodeji. Jsou ale hodně malinké, velikostně jsou to menší 32 a tahle velikost zrovna nejde na dračku. Tak jsem měla možnost je znovu obléknout," řekla Super.cz Erbová.

"Byl to krásný pocit, cítila jsem se v nich skvěle. Vtipné ale bylo, že mi po přehlídce Tomáš řekl, že byly hrozně podobné těm mým svatebním. Vůbec nepoznal, že jsou to ony. Prostě klasický chlap," smála se Vlaďka.

Výtěžek z přehlídky poputuje na občanské sdružení Vlaďka dětem, které Erbová nově založila. "Penízky budou směřovat rodičům dětí, které jsou hospitalizovány na hemato-onkologické klinice v Olomouci a jejichž rodina je ve finanční tísni. Zaplatíme jim léky, regulační poplatky, pobyt v nemocnici a tak dále," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám