Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim je tady a do Vánoc daleko. Pokud nemáte v nejbližší době narozeniny, asi vás žádný dáreček nečeká. Ale to nevadí – radost si totiž můžete udělat sama! Třeba svůdným prádlem. Ženy, které nosí krásné prádlo, se cítí přitažlivěji a také tak působí na své okolí. Pořiďte si nějaký ten nový kousek a těšte se na záplavu komplimentů.

Udělejte si na podzim radost sexy prádlem a ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz pořídíte tento týden vybrané podprsenky se slevou 20 %! Na své si přijdou jak milovnice push-upek, tak zastánkyně klasických linií. Podívejte se, jaké krásky v akci pořídíte, nechte se inspirovat a ušetřete!

Získejte francouzský šarm!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V podprsence Caffe Latte se budete cítit neskutečně sexy. Díky pěnové výztuži se budete moci pochlubit dokonale plným dekoltem, který nenechá žádného muže chladným. Luxusní francouzská krajka dodává tomuto kousku šmrnc a můžete ho směle obléct ke každé příležitosti. Tuto krásku navíc pořídíte i v kojicí verzi!

Praktická, pohodlná, elegantní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenku Elena si zamilují všechny ženy, které milují pohodlí a praktičnost. Díky pohodlnému střihu a bavlněnému podšití padne jako ulitá a pěnové vyztužení vykouzlí krásný tvar poprsí. Dopřejte si dokonalý komfort a okouzlete krásným dekoltem! Získala si vás? Pak si ji můžete pořídit hned ve třech praktických barvách.

Hravá a sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyznáváte svěží a sexy styl? Sáhněte po originální push-upce! Tento svůdný kousek vytvoří krásně plný dekolt díky vyjímatelným vycpávkám a push-up efekt zajistí sexy žlábek. Něžná květinová krajka v trendy barvě vám dodá šmrnc a vy si můžete užívat obdivné pohledy. A navíc ji nyní pořídíte za akční cenu. Kdo by odolal?

Když chcete dokonalý tvar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužené košíčky podprsenky Pepe se speciálním střihem do tvaru T vykouzlí bezchybně zakulacený tvar poprsí. Díky vyššímu středu, silnějším ramínkům a bočním kosticím bude celý den držet na svém místě a vy se můžete radovat z nepřekonatelného pohodlí. Krajkové zdobení je jen třešinkou na dortu. A pořídíte ji i ve vyztužené verzi!

Další články

Načítám