Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Andrlová se po delší odmlce vrací na scénu ve velkém stylu. Po seriálu Sanitka 2, kde už její postava zemřela, si zahrála na premiéře nového muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky. Zazpívá si sice jen při děkovačce, ale roli maminky hlavního hrdiny si užila.

"Já vlastně hraju hned dvě maminky. Každá je úplně jiná, co se oblékání a image týče, ale jinak jsou obě stejné," smála se Ivana, které se líbil hlavně prostor Hudebního divadla Karlín. "V tak velkém divadle si hned tak nezahrajete, je to úplně jiný zážitek," pochvalovala si.

Na párty po premiéře se také pořádně vystrojila. Vzala si krátké šaty, které odhalovaly její stále pěkné nohy v červených punčocháčích, a dozdobila se i červenými doplňky. "To si taky moc často neužiju, krátkých šatů mám sice v šatníku dost, ale jelikož většinu času trávím na cestách se zájezdovým divadlem, nejsou zrovna praktické," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám