Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Že jsou Češi šikovný a vynalézavý národ, to všichni víme. Hlavně v hledání způsobů, jak za co nejvíce platit co nejméně. Nejnověji v restauracích. Jak by se vám líbilo dát si skvělou večeři a z účtu strhnout půlku celkové ceny? Víme kde a víme jak!

S kupony vyberte, co chcete, přesto slevu dostanete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jídlo za polovic poskytuje stále více restaurací. Máte chuť na indickou hostinu, japonské hody nebo českou baštu? Je to na vás. A jak si říct o slevu? Jednoduše - jediné, co musíte udělat, je vzít s sebou kupon z Kuponplus.cz. Oproti slevovým portálům, které často omezují nabídku na konkrétní jídlo, si můžete dát opravdu cokoli z nabídky. Na Kuponplus.cz stačí koupit a vytisknout slevový kupon, který pak ukážete obsluze. Ta na váš účet uplatní odpovídající slevu.

50% sleva v indické restauraci Masala

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zkuste večer s chutí Indie. Podmanivé ingredience, orientální vůně koření a skvělá chuť exotických pokrmů v atmosférické restauraci Masala. Vytiskněte si kupon na Kuponplus.cz a přijďte si pochutnat na pokrmech ze všech koutů této tajuplné a starobylé země se slevou 50 %.

Japonské sushi za půlku v atmosférické SAKURA garden

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už dlouho se chystáte zkusit sushi, ale pořád jste se nemohli odhodlat? Ta pravá chvíle právě přišla! Nejoblíbenější sushi a další japonská jídla si můžete dát v japonské restauraci SAKURA garden s úžasnou slevou. Na sushi nebo sashimi můžete uplatnit slevu 40 %, na skvělé pad thai nudle, polévku, salát nebo dezert slevu až 50 % - tedy pokud nezapomenete svůj kupon z Kuponplus.cz.

Česká specialita s 50% slevou v restauraci U českých pánů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A pokud raději holdujete pořádné flákotě, potěší vás nabídka restaurace U českých pánů. Dejte si vybrané poklady středověké kuchyně. Šťavnaté, dobře připravené steaky a další fantastické pokrmy si vychutnáte v úžasném středověkém sklepení, které pamatuje dobu Karla IV. Ke speciální nabídce s 50% slevou navíc dostanete zdarma sklenku chilského vína.

Další články

Načítám