Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tyhle dvě nestárnoucí grácie popírají úspěšně svůj věk, jsou trojnásobnými Zlatými slavicemi, již řadu let si vzájemně hostují na koncertech a teď je napadlo vyrazit společně na turné. Řeč je o Evě Pilarové (†80) a Petře Janů (71), dvou českých zpěvačkách s rozsahem větším než tři oktávy.

„Máme se rády už řadu let. Vídáme se i mimo společenské akce. Loni, když byla Eva hostem na koncertu k mým šedesátinám, vznikl nápad vyrazit na koncertní turné. V pražské Hybernii budeme mít jako hosta i božského Káju a střihneme si s ním každá duet,“ vysvětlila Super.cz Petra.

Obě dámy, jejichž hity patří do zlatého fondu českého popíku, se potkaly na společné zkoušce k chystanému turné. „Duety je přeci jen potřeba trochu vypilovat. Tři písničky jsou z repertoáru Evy, jedna z mého,“ prozradila jako vždy výborně naladěná Petra, která na zkoušku svou kamarádku a kolegyni přivezla svým autem.

Obě dámy se vzácně shodly v civilním outfitu a objevily se v džínách a kožených bundičkách. Jejich skutečný věk by jim hádal jen málokdo. „Mám mladšího chlapa a skvěle se o mě stará. Je to ideální stav,“ prohodila lakonicky paní Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám