Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se letos oštěpařka Bára Špotáková fotila do armádního kalendáře, byla původně řeč jen o tom, že na fotce bude nahaté miminko. Pak ale přišla s malým Jankem a přítelem Lukášem do ateliéru Jana Saudka, a všechno bylo jinak.

"Jan se svou přítelkyní Pavlou mě krásně přivítali. Dostala jsem asi pět kousků oblečení pro Janečka a nejednou jsem byla bez oblečení já. Proběhla vlastně taková výměna," smála se na dotaz Super.cz, jak se nechala přemlouvat k odhození svršků Bára Špotáková.

U focení byl přítomný i její partner. "Já tyhle věci těžko skousávám a on ještě hůř. A to jsme si pak udělali ještě jednu soukromou fotografii spolu, abychom ji měli na památku," svěřila nám Bára, která se pořád ještě nemůže vyrovnat s tím, že bude mít kalendář s její nahou fotografií někdo pověšený v kanceláři.

"Ohlasů jsem měla hodně, vesměs pozitivních, i Lukášovi se fotka líbila, ale přece jen se na veřejnosti ukazuju raději ve sportovním než tak, jak mě pánbůh stvořil," přiznala Špotáková.

Reklama

Další články

Načítám