Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je zpět na váze, kterou si hlídala před otěhotněním. Ve středu večer v talk show Jaye Lena nadšeně prozradila: „Když jsem se dnes vážila, zjistila jsem, že mám dole 50 liber (téměř 23 kilogramů, pozn. red.). Zůstala jsem v němém úžasu.“ Právě tolik přitom Kim podle svých slov během požehnaného stavu s dcerkou North přibrala.

Kardashian takový úspěch oslavila po svém - odvážnými šaty, které do detailu kopírovaly její proslulé křivky. Sexy mamina dokonce prozradila, jak se jí podařilo tolik zeštíhlet. Zafungovala u ní prý Atkinsonova dieta, při níž se konzumuje převážně maso, vejce a mléčné výrobky a největším prohřeškem je pečivo a jakákoli jiná forma sacharidů.

„Mohu zcela upřímně říct, že má váha po porodu byla největší výzvou v mém životě. Kritika mé osoby v té době mě neskutečně bolela. Opravdu to zasáhlo mou duši. Změnilo to i mé vystupování na veřejnosti, zkoušela jsem se víc soustředit na soukromý život,“ prozradila otevřeně Kardashian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám