Hlavní obsah
Článek

Střapatý mladistvý sestřih měl mít nejspíš úplně opačný efekt. Pamela Anderson (56) v něm bohužel nápadně zestárla. Bývalá Playmate, k níž dlouhá blond hříva patří stejně neodmyslitelně jako silikonový hrudník, doslova vyrazila dech fotografům, kteří ji jako jedni z mála v ulicích Los Angeles vůbec poznali. Zatím ale není jasné, zda se jedná skutečně o tak radikální zásah nůžkami, či velmi věrohodnou paruku.

Anderson, jež zvolila na své standardy i velmi nenápadný outfit, byla viděna se svým staronovým partnerem Rickem Salomonem. Kráska z Pobřežní hlídky si sice díky svému tvaru obličeje může dovolit jakýkoli účes, ale právě tento, téměř až klučičí patří k těm méně vhodným. Přestože herečka dostala úplně jiný šmrnc, než jsme u ní byli doposud zvyklí, tentokrát se změna nesetkala s kladnými reakcemi.

Jinak je ale Pamela v sedmém nebi a svého exmanžela Ricka si užívá: „Řekla bych, že jsme přátelé s výhodami a nechci poznávat nikoho jiného,“ odpověděla na zvídavý dotaz moderátorky Ellen DeGeneres, která narazila i na její v minulosti opětovně obnovovaný vztah s dalším exmanželem Tommym Leem. „Recykluji to,“ zavtipkovala Pamela a dodala: „ Ne, ale jsem velmi šťastná. My jsme šťastní. Je to skvělý chlap.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám