Hlavní obsah
Článek

Je známá jako chytrá „blbá“ blondýna z relace Na stojáka, moderuje pořad Pekelná výzva, viděli jsme ji v reklamě, hraje v Divadle Na Fidlovačce a teď zabrousila i do pěveckých a skladatelských vod.

Řeč není o nikom jiném než o Ivě Pazderkové (44), která včera pokřtila své první autorské folkové cédéčko Ukulala. Pazderková se na slavnostní akt spojený s koncertem oblékla do rafinovaných sexy šatů, ze kterých se provokativně drala na svět její podprsenka. Diváci tak z Pazderkové samozřejmě nemohli spustit oči.

"Blbou blondýnu" kromě rodiny podpořil i její přítel, hudebník Josef Štěpánek, jenž s ní i vystoupil. A co vlastně Pazderkovou vedlo k tomu, že se vydala na muzikantskou dráhu?

„Víte, já jsem taková muzikantská rychlokvaška, žádný letitý muzikus. Loni jsem si pod stromeček přála ukulele, protože se mi líbilo, když na něj přítel Pepa hrál. A ejhle, našla jsem ho mezi dárky. Hned jsem se na něj začala učit hrát, strašně moc mne to chytlo, a vidíte, teď, na přelomu října a listopadu, vychází moje první cédéčko. Mám z něj strašnou radost,“ řekla Iva, která na oblíbený nástroj na albu nejen hraje, ale také zpívá všechny písně, napsala osm textů a složila devět skladeb.

„Je to zatím spíše koníček a kdoví, bude-li ještě nějaká další deska, ale i v tomto případě platí, nikdy neříkej nikdy. Zatím jsou to ovšem předčasné úvahy, uvidíme za nějaký čas,“ uzavřela Pazderková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám