Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Striptérské řemeslo Reginu Holáskovou doživotně poznamenalo nejen psychicky, ale zanechalo stopy také na jejím těle. Kontroverzní blondýna v tetovacím salónu odhalila zónu, kterou si každá slušná žena bedlivě střeží.

V časech, kdy se Regina svým tělem živila, do sebe musela investovat. Ve striptérské branži byla nejspíš silná konkurence, a tak musela přijít s něčím originálním. Když před publikem odhodila kalhotky, objevilo se originální tetování, které sloužilo jako její poznávací znamení.

Tuto ozdůbku by si Regina ráda nechala pro sebe, ale ve vile se objevila v průhledném spodním prádle, které její tajemství odhalilo. Soutěžící tetování nemohli přehlédnout a lámali si hlavu nad tím, jak bolestivý zásah musela Regina vytrpět, aby potěšila svou klientelu.

Doživotní ozdobu v podobě klikaté čáry ovšem prozatím v celé kráse neukázala. VyVolená veteránka se totiž uklidnila a své soukromí si prozatím hlídá. Když ovšem došlo na přehlídku ve spodním prádle, byla ve svém živlu a oprášila lascivní scény, které v minulosti předváděla u tyče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám