Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přísloví, aby se švec držel svého kopyta, u některých lidí platí víc, u jiných zas míň. K té první kategorii bezpochyby patří Věra Patt, účastnice prvních VyVolených, která se prý někdy živila jako dýdžejka. Jako zpěvačka ale žena, která má velké dluhy a obviňují ji také z podvodů, asi nevydělá ani na slanou vodu. Podívejte se na video, v němž svým hlasovým projevem ničí písně Petra Šišky a Leška Wronky a také Karla Svobody!

„Patt byla dost napitá a podle toho její výkon vypadal. Někteří lidé by prostě měli karaoke vynechat,“ kroutí hlavou návštěvník akce, na které vymóděná Patt řádila a na níž čtenář Super.cz nahrávku pořídil. Podle něj nebyla Patt schopná ani přečíst text písní běžící na obrazovce, a tak jen chvílemi zmateně blábolila.

Pak si údajně dala ještě víc alkoholu do žaludku a výsledek byl víc než tristní. Když se rozezněly první tóny slavné písničky Lásko má, já stůňu z filmového muzikálu Noc na Karlštejně od hudebního skladatele Karla Svobody, nebyla ze sebe schopná vyloudit snad jediné slovo správně.

Narozky její kamarádky zkrátka byly velká událost a Věra cítila potřebu pořádně si prolít hrdlem nějakou tu lahvinku. Ale musela si tahle madam přitom dělat takovou ostudu s mikrofonem u pusy? Možná by stálo za úvahu jí zpívání na veřejnosti doživotně zakázat!

Související témata:
Karaoke

Reklama

Další články

Načítám